Door mijn ervaring bij diverse fondsen, weet ik waar een aanvrager naar kijkt en daarom hoe je een fondsaanvraag vormgeeft. 
Als oud-relatiebeheerder bij ICCO, een groot fonds in ontwikkelingssamenwerking, heb ik veel projectaanvragen gelezen en begeleid. Hierbij had ik uiteraard ook oog voor de financiële kant van de aanvraag. Op kleine schaal heb ik ook deze taak vervuld bij UNESCO Centrum Nederland, een fonds dat geld beschikbaar heeft voor alfabetiseringsprojecten.

In 2015 had mijn ledenwerfstrategie succes bij een grote donor. De opdrachtgever haalde daarmee fondsen binnen om de ledenwerving mee op poten te zetten. 

In 2019 ondersteunde ik een stichting bij een subsidieaanvraag bij een van Nederlands’ grootste fondsen. Hierbij keek ik niet alleen naar de opbouw van het document, maar ook naar de referenties die bezoekers achterlieten als aanbeveling. Door gefaseerd te denken in opbouw, uitvoering, evaluatie en vervolgprojecten kun je heel makkelijk jouw aanvraag stroomlijnen. Dit vergt helderheid in de communicatie binnen en rond de organisatie.

Informeer naar de mogelijkheden en kansen die ik zie bij jouw vraag. Neem contact op!

fondsen werven #methartelust creativiteit communicatie financiering