Met contentcreatie (content marketing) maak je relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Deze content is bedoeld voor externe media, om meer aandacht op jouw inzichten, diensten en kennis te vestigen. Je zet het in voor branding van jouw organisatie: hier sta je voor. Door deze content te delen, trek je meer geïnteresseerden aan. Je behoudt ook de connectie met bestaande contacten. Denk hierbij aan artikelen, interviews, video, infographics, etcetera. Contentcreatie is een onderdeel van de dienstverlening #methartelust. Hieronder enkele voorbeelden.

Meer weten? Neem contact op!

Hilversum100: platform komt tot leven

In drie artikelen komen de deelnemers en activiteiten van het duurzaamheidsplatform Hilversum100 tot leven. Zo schreef ik een artikel over het online café met alle stamtafels van mei 2020 en een impressie over LOKAAL dat op de Kwekerij neerstrijkt. Ook interviewde ik de Grootouders voor het Klimaat Jogchum en Bea.

Drie interviews voor #employer branding bij de Provincie Noord-Holland
Bij de opdracht van de provincie Noord-Holland (oktober-december 2019) hoorde het schrijven van drie interviews voor de ‘werken bij’-pagina op de site. Hiermee versterkt de provincie haar reputatie als aantrekkelijke werkgever voor sollicitanten. Ik interviewde adviseur Smart Mobility Parvin en werkte de interviews met financieel adviseur Joris en senior projectleider Groen Dineke verder uit.

Regio-artikel &Holland februari 2020
Interview voor het online magazine van de provincie Noord-Holland met Harm Kay over zijn palingrokerij en zijn enthousiasme voor Den Oever, gemeente vlakbij de Afsluitdijk.

Mooie publicatie, februari 2019:
Interview met winnaar innovatieprijs Agrarische Dagen Someren, die vertelt hoeveel profijt hij heeft gehad van deze prijs: Prijswinnaar Innovatieprijs 2017 Agrarische Dagen Someren is FarmerTronics

Hilversum Actief-krant

Naast de productie van de gehele krant ook achtergrondartikel verzorgd over een van de deelnemers: de radioclub ’t Gooi. Artikel bedoeld als illustratie van type deelnemers aan de markt. Krant is bedoeld voor bezoekers die de markt willen bezoeken en voor andere stichtingen en verenigingen om te zien of zij op de markt hun doelgroep tegenkomen.
Focus in deze opdracht: zorg voor deelnemers en bezoekers aan de markt door een krant uit te brengen. Hierbij hoort een contentkalender en een goed contact met de redactie van de lokale krant.
Geschreven artikelen (in printkrant):
Inleiding en welkom

Artikel ‘Hier PI4RCG, Radioclub ’t Gooi’
(intro) Hoewel de meeste mensen het voor lief nemen, is radio magie. Een wereld zonder is moeilijk voor te stellen. Geen radio of TV, geen wifi, geen satellietcommunicatie, geen mobiele telefoons, geen Internet of Things en andere draadloze communicatie. Op een bijzondere locatie in Kerkelanden bevindt zich Radio Club ’t Gooi. Hilversum, de Mediastad, huisvest de regionale radio zendamateurs. Maar wie zijn zij en wat doen zij precies? En waar staat die code PI4RCG voor?

Hilversum100 geïntroduceerd in de Hilversum Actiefkrant:

HilverZon lokale energiecoöperatie

Naast alle PR, social media, website en offline uitingen heb ik ook enkele artikelen geschreven voor HilverZon.
Achtergrondartikel bij investeren in zonnedak van 2400 zonnepanelen.

Advertorial van HilverZon in de speciale verkiezingskrant voor de gemeenteraad, maart 2018:

Advertorial HilverZon in speciale City Run-krant 2017:

NPM Capital

Opdracht: Werk de berichten uit van bedrijven waarin NPM Capital participeert. NPM Capital investeert onder andere in maakindustrie en familiebedrijven.
Focus in deze opdracht: zorg voor gestructureerde wijze van nieuws en achtergrond vinden. Maak een samenhangende contentkalender en verdeel de aandacht over de diverse dossiers van de investeringen. Zorg dat de artikelen inclusief beeld zijn goedgekeurd door de opdrachtgever. Verzorg de juiste URL’s en de juiste intro’s voor LinkedIn. Zorg samen met de webmaster voor correcte weergave op de website en LinkedIn. Publiceer eens per kwartaal een nieuwsbrief waarin aandacht wordt besteed aan het nieuws van NPM Capital.

Familiebedrijf
Groei en innovatiekracht in familiebedrijven: FD Gazellen

Wetenschap achter familiebedrijven en hun rol in het MKB in Nederland

Maakindustrie

NPM-investering Dieseko succesvol in Maakindustrie-top 100

Innovatie
NPM Capital investeert in Ultimaker: de toekomst is aan 3D-printen, wereldwijd en lokaal
Dit artikel komt voort uit door mij geschreven nieuwsbericht over de investering in Ultimaker.

Achtergrond bij online shoppen: fysieke winkels versterken de online business
Dit artikel komt voort uit door mij geschreven nieuwsbericht over de investering in Suit Supply.

Investering NPM Capital wint Gouden Effie voor succesvolle marketing

Duurzaamheid
NPM Capital investeert in KIWA Group en daarmee in duurzaam bouwen

Auping bedden: duurzaam ondernemen én produceren. NPM behaalde mooi resultaat met investering in dit bedrijf.

NPM Capital
NPM Capital’s netwerk investeert in Benin en rondt na tien jaar dit project succesvol af

NPM Capital: digitale transformatie van bedrijven cruciaal voor voortbestaan