Hartelust Communicatie opdrachtgevers
Hartelust Communicatie opdrachtgeversVoor deze non-profitorganisaties heb ik veel verschillende communicatie verzorgd: van open dag tot folder, tot interviews, nieuwsbrieven en weblogs.

Dit bied ik #metHartelust:

  1. Om een grotere achterban te bereiken, geef ik advies over hoe u uw informatie en doelstellingen overbrengt op uw doelgroep, gebaseerd op uw missie en huidige communicatie-inspanningen.
  2. Daarnaast kan ik eenvoudig maandrapportages maken waarmee een organisatie haar communicatie en die van haar directe omgeving eenvoudig in kaart heeft.
  3. Ook bied ik een kijkje in de keuken aan voor directies en bestuurders die wel willen, maar die om welke reden dan nog onbekend zijn met de mogelijkheden die m.n. social media bieden.
  4. Ik laat graag zien hoe een nieuwsbrief prima kan aansluiten op de ledenadministratie, de agenda, de website en social mediakanalen.
  5. Een jaarverslag is geen ‘verplicht nummer’, maar een document waarmee u mogelijke partners en subsidiegevers informeert over de mogelijkheden die uw organisatie heeft aangegrepen om de doelen te bereiken.
  6. Daarbij ben ik ook beschikbaar voor tijdelijke inzet als bijvoorbeeld aanvulling of vervanging binnen een team van een communicatie of PR.
  7. Wilt u aan de slag met een contentkalender en/of met contentmarketing? U bent bij mij ook aan het juiste adres als u een (tijdelijke) contentmanager/ webredacteur zoekt.
  8. Fondsen werven is een vak op zich. Communicatie en fondsenwerving, samenwerken met bedrijven en sponsoring hangen nauw samen. Ik werk met mijn expertise graag mee aan uw aanvraag.

Op zoek naar een printversie van mijn dienstenfolder? Klik hier.
Klik op deze pagina om contact op te nemen.

Expertise: (online) communicatie, PR, content, vergroten bereik, vereniging, stichting, ANBI, SEO, achterban, leden, donateurs, ledenwerving, ledenbehoud, subsidie, nieuwsbrief, communicatieanalyse, publieke opinie, jaarverslag.

Toepassingen: MailChimp, WordPress, YouTube, LinkedIn, Facebook, Twitter, Paper.li, Google platform, bitly.com, Google Analytics.

Tot ziens! Paula

Paula Harte