Wat bied ik met hartelust?

Ondernemer, bestuurder of directeur met te weinig tijd of kennis van communicatie om meer uit de organisatie te halen? Mag ik u adviseren, met hartelust? 

Versterking communicatie bij vereniging en stichting
cropped-url_favicon_512x512px1.pngNon-profitorganisaties hebben vaak nog niet alle mogelijkheden van communicatie ontdekt voor het vergroten van de publieke aandacht, achterban-/ledenwerving en behoud met daaraan verbonden sponsoring en subsidiewerving.
Bij verenigingen en stichtingen werk ik graag mee aan betere zichtbaarheid, samen met de betrokkenen van de organisatie. Hierbij inspireer en adviseer ik hen graag in hun communicatie. Dit doe ik via diverse pakketten, zodat een organisatie kan besluiten hoe groot het communicatiebudget is voor advies.

Communicatiesteun aan MKB
Daarnaast neem ik ondernemers graag werk uit handen of werk samen om meer uit de communicatie te halen. Bij de juiste inzet van communicatie versterken we de klantenbinding en vergroten we de klantenkring.

Ik werk met hartelust aan uw doelstelling
Paula HarteMijn naam is Paula Harte Mijn interesses en kunde komen goed tot hun recht bij vele non-profitopdrachtgevers uit diverse hoeken. Vanuit mijn achtergrond vind ik wel dat ik mag zeggen dat mijn interesse vele richtingen uitgaat, van werelderfgoed tot aan patiëntenzorg, onderwijs en maatschappelijke issues. Daarom bied ik mijn diensten aan, aan non-profitorganisaties op divers gebied. U leest op LinkedIn (zonder in te loggen) en in mijn CV meer over mijn achtergrond.