#methartelust voor ZZP en MKB

Hoe werk je nu effectief aan het vergroten van je klantenkring en de betrokkenheid van die klant bij jouw producten of diensten?
Ik bied je een inspiratiesessie waarin ik laat zien welke mogelijkheden er zijn en hoe die voor jouw bedrijf het beste in te zetten zijn. Daarnaast maak ik eenduidige maandrapportages waarmee je inzicht krijgt in wat  je met communicatie bereikt. Of ik laat zien hoe je met een nieuwsbrief inspeelt prima op  jouw aanbiedingen kunt aansluiten, gericht op jouw klanten, de website en social mediakanalen.
Natuurlijk kan ik ook dit communicatiewerk uit handen nemen: ik kan jouw website onderhouden, de social media vullen en samen met jou acties opzetten.

Ik hoor graag van je om te bespreken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

Contact