De ‘Pacemaker’-training voor meer online vaardigheid

Van organisaties, bestuurders en directies wordt veel gevraagd. En vooral van directeuren en bestuurders wil ‘de hele wereld’ ook nog meemaken wat ze allemaal doen. Wilt u wel meer doen via bijvoorbeeld Twitter of LinkedIn, maar weet u niet hoe u dit behapbaar houdt voor uzelf of de organisatie? Naast de hartelijke inspiratiesessie bied ik u graag een training aan waarin we dit uitwerken. Vooraf doe ik een scan waarbij ik een beeld krijg van uw organisatie, de mensen, u, het kennisniveau op het gebied van online communicatie en de achtergronden van uw thema. Na deze training hebben u en uw organisatie een goed beeld hoe dat nu werkt, met die online communicatie.

De Pacemaker-training is, als u dat wenst, aan te vullen met
-> Een aanvullend dagdeel trainen van de betrokken vrijwilligers in communicatie via social media
-> Het ontwikkelen van een kader/beleid waarbinnen social media kan worden uitgevoerd door de medewerkers/vrijwilligers
-> Een dagdeel eenvoudig een nieuwsbrief maken, verzenden, monitoren en verbeteren (ook beschikbaar in het pakket Hartejager)

De Pacemaker-training is tevens beschikbaar als 1-op-1 training:
In de 1-op-1 training van het gebruik van social media voor de organisatie bied ik u inzicht hierin. In een middag praat ik u bij! Tevens laat ik u zien, hoe u het landschap van organisaties om zich heen monitort.

Alle diensten van Hartelust vindt u op deze pagina.