Contentmanagement: Harteklop

Zoekt u iemand die voor uw organisatie content (tekst, foto’s, filmpjes) via de online kanalen kan schrijven, plaatsen en managen?
Kleinere non-profitorganisaties hebben vaak onvoldoende tot geen communicatiecapaciteit, of geen goed beeld van de mogelijkheden die communicatie bieden voor het vergroten van de publieke aandacht, achterban- en ledenwerving en ledenbehoud.
Door heel pragmatisch dit werk uit handen te nemen, en door ondersteuning en versterking te bieden, help ik uw stichting of vereniging om te groeien.

Tijdsbesteding: afhankelijk van de beschikbare content, de hoeveelheid en de soort content en de kanalen die u inzet, kan dit variëren van vijf tot 24 uur per maand.
Uiteraard is het mogelijk om ook dit werk weer over te dragen aan eigen mensen, bijvoorbeeld na een hartelijke inspiratiesessie of een pacemaker training voor meer online vaardigheid.

Zoekt u iemand voor tijdelijke communicatieondersteuning bij een evenement? Dat kan ook! Als Hartejager werk ik met u de manier uit, om uw achterban te betrekken bij uw bijeenkomst.