Al mijn diensten op n rij

Interesse in een advertentie rond de Hilversum Actiefmarkt? Wil je meedoen aan Hilversum Actief? Neem contact op.

Dit biedt Hartelust Communicatie:
Brochure Hartelust Communicatie voor organisatie met ANBI-status (pdf)
Brochure Hartelust Communicatie voor het MKB (pdf)

Hartelust-logo

  1. Om een grotere achterban te bereiken, geef ik advies over hoe u uw informatie en doelstellingen overbrengt op uw doelgroep, gebaseerd op uw missie en huidige communicatieinspanningen.
  2. Daarnaast kan ik eenvoudig maandrapportages maken waarmee een organisatie haar communicatie en die van haar directe omgeving eenvoudig in kaart heeft.
  3. Ik train medewerkers en vrijwilligers bij kleine non-profitorganisaties in communicatie, gebruik van de website, social media en PR.
  4. Ik geef advies over het organiseren van de interne communicatie
  5. Ook bied ik een kijkje in de keuken aan voor directies en bestuurders die wel willen, maar die om welke reden dan nog onbekend zijn met de mogelijkheden die m.n. social media bieden.
  6. Wat zijn de kaders waarbinnen uw medewerkers/ vrijwilligers aan de slag kunnen op social media? We schrijven samen een social mediabeleid.
  7. Ik laat graag zien hoe een nieuwsbrief prima kan aansluiten op de ledenadministratie, de agenda, de website en social mediakanalen.
  8. Een jaarverslag is geen ‘verplicht nummer’, maar een document waarmee u mogelijke partners en subsidiegevers informeert over de mogelijkheden die uw organisatie heeft aangegrepen om de doelen te bereiken.
  9. Daarbij ben ik ook beschikbaar voor tijdelijke inzet als bijvoorbeeld aanvulling of vervanging binnen een team van een communicatie of PR.
  10. U bent bij mij ook aan het juiste adres als u een (tijdelijke) contentmanager zoekt.

Contact en meer over Paula

Toepassingen: MailChimp, WordPress, YouTube, LinkedIn, Facebook, Twitter, Paper.li, Google platform, bitly.com, Google Analytics.